Pregatirea comenzii

Produsele comercializate de FanZone.ro vor fi livrate oriunde in ţară prin urmatoarele firme de curierat:

- Fan Courier

-DPD

Termeni de livrare

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, în funcţie de destinatia fiecarui colet, după cum urmează:

- Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus.

Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 15:00. Se pot efectua livrări şi sâmbătă, doar în cazul in care aţi menţionat expres acest lucru la plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de FanZone.ro, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. FanZone.ro nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care FanZonse.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Taxe de transport


-Pentru comezile sub 250 lei, taxa de livrare este de 15,00 lei.

-Pentru comenzile de peste 250 lei livrarea se face GRATUIT.