By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
149,99 leiPret
189,99 leiPret
189,99 leiPret
189,99 leiPret
189,99 leiPret

TOATE PRODUSELE SE VOR LIVRA STRICT PRIN FIRMELE DE CURIERAT MENTIONATE MAI JOS.

NU INSISTATI PENTRU RIDICAREA LOR PERSONALA.

Pregatirea comenzii

Produsele comercializate de Zumzeria.ro vor fi livrate oriunde in ţară prin urmatoarele firme de curierat:

- Fan Courier

-DPD

Termeni de livrare

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 15.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 15:00. Se pot efectua livrări şi sâmbătă, doar în cazul in care aţi menţionat expres acest lucru la plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Zumzeria.ro, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. Zumzeria.ro nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Zumzeria.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Taxe de transport


-Pentru comezile sub 250 lei, taxa de livrare este de 15,00 lei.

-Pentru comenzile de peste 250 lei livrarea se face GRATUIT.

-Pentru produsele voluminoase se percep taxe suplimentare si nu se aplica regula "Pentru comenzile de peste 250 lei livrarea se face GRATUIT."